Happy Car Sam Beach

Leagues Played
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 7

Results

Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 05/26 09:34 - Pisa Beach v Happy Car Sam Beach W 4-6
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 06/03 11:45 32 Happy Car Sam Beach v Dinamo Batumi Beach W 6-1
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 06/02 13:00 48 Happy Car Sam Beach v Sporting Beach L 5-6
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 06/01 18:00 3 Happy Car Sam Beach v Braga strand L 2-4
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 05/31 09:15 4 Happy Car Sam Beach v ACS West Deva Beach W 6-1
Strandvoetbal - 36 minuten speeltijd 05/28 08:00 1 Happy Car Sam Beach v Rostocker Robben Beach W 5-0

Failed to score 0 0 0
Voetbalteam "Happy Car Sam Beach" is een levendig en enthousiast team dat bestaat uit een getalenteerde groep spelers die samenkomen uit verschillende achtergronden en vaardigheidsniveaus. Het team is vernoemd naar de lokale strandtent, Happy Car Sam, die bekend staat om zijn heerlijke eten en ontspannen sfeer.

De spelers van "Happy Car Sam Beach" delen een passie voor voetbal en zijn toegewijd aan het verbeteren van hun vaardigheden op het veld. Ze trainen regelmatig om hun techniek, strategie en teamwork te verbeteren. Het team is ook bekend om zijn sportiviteit en respect voor tegenstanders.

Op het veld staan de spelers van "Happy Car Sam Beach" bekend om hun snelle spel, creatieve passing en scherpe schoten. Ze hebben een sterk verdedigingssysteem dat moeilijk te doorbreken is, en een aanvallende strategie die gericht is op het creëren van kansen en het scoren van doelpunten.

Buiten het veld is het team een hechte groep vrienden die genieten van het gezelschap van elkaars gezelschap en vaak samenkomen voor sociale evenementen. Ze zijn ook betrokken bij de plaatselijke gemeenschap en steunen verschillende goede doelen.

"Happy Car Sam Beach" is een team dat trots is op zijn naam en reputatie. Ze zijn een voorbeeld van sportiviteit, enthousiasme en de ware geest van vriendschap.